Takının Yolculuğunda Seramik 2 Workshop Etkinliği

Doç Dr. Çimen Bayburtlu ile ll. si düzenlenen, "Takının Yolculuğunda Seramik ll " adlı workshop etkinliğimiz değerli öğrencilerimizin katılımları sayesinde sanatın her alanında yeni deneyimler yaşatmayı eğlenerek öğrenmeyi, öğrenerek tasarlamayı, keşfetmenin verdiği heyecanı ve mutuluğu yaşadılar.

18.05.2022 tarihinde, Marmara Üniversitesi Mehmet Genç Külliyesi Uygulamalı bilimler Yüksekokulu 6. blok 6302 nolu derslikte gerçekleştireceğiz.

•  Getirmeniz gereken malzemeler şu şekildedir: Seramik hamuru, su koymak için bir kap, masaya sermek için poşet, desen ve baskı yapmak için ip ve yaprak gibi objeler, küçük bir oklava ya da o işlevi görebilecek bir malzeme, çay kaşığı ya da tahta çay karıştırma spatulası, kör bıçak(kahvaltı bıçağı gibi), pirinç ya da alpaka tel, penseleriniz.

WhatsApp Image 2022-05-11 at 16.00.13.jpeg (136 KB)